Monday, July 18, 2011

Eat: Le Maridien KL Sentral


hai...
amacam..okay tak tajuk..macam tak menarik pulak..tapi okay kan..Fine tak menarik..benci korang..tapi lepas korang review pic nie..korang komfom jeles..haha..dulu..makan dekat HILTON sampai termuntah..tapi kali nie..awek tak makan dekat Hilton..tapi kat Le Maridien..nak tao tercekik ke tidak..jom layan ni..

Wednesday, July 13, 2011

Birthday: LYE Office

Entri lupa nak update lagi..
Opss..maap-maap..awek tertinggal entri khas untuk boss..sorry boss..minggu nie boss memang hensem vogue the vase...erti kata lain..boh de vase atas kepale..huhu..tak nak melalut merepek meraban pepanjang sangat..Friday minggu lepas..hari malang + buat-buat happy sebab yang pertame..awek da beli tiket wayang transformer then tak dapat pergi gara-gara Projek BERSIH tue..betol-betol menyusahkan..second..awek kene bawak laptop ke office..tapi..tak buat ape pun..huh..bengang nie..penat wow..kalau ringan tak pe..third.. awek pakai kasut baru..sakit kaki..huh..fourt: jeng..jeng...jeng...nanti laa...bace sampai abis dulu k..

Monday, July 4, 2011

Eat: Nasi Arab Damsyik - Senawang Negeri Sembilan


nampak tak ape yang tertulis tue..hah..Nasi Arab Damsyik..hah..kali nie awek nak bawak korang semua berjalan-jalan ke negar arab..Damsyik..bulan nie along punya first gaji..so die kene belanja kami melantak..so..papa cakap nak makan nasi arab..jom tengok..ape yang best....

Sunday, July 3, 2011

Recipe; Garlic Butter


hi...ape kaba..da try belom coslow semalam..amacam rase..same tak?? kalau tak same..tue salah korang laa..tak ikot cara yang betul..hihi..style awek senang jek..kita belasah jek..janji ada rasa..tak payah timbang-tinbang..sukat-menyukat..hihi..arinie ade resepi baru lagi..kan awek da kate..minggu nie..awek nak citew pasal makan jek..nak ajak korang semua jadik tembam macam awek...tembam-tembam pun cute tao..hihi..makan nie..bole hilangkan tension tao..tapi dengan........