Friday, January 18, 2013

MMHE @ Pasir Gudang Johore

Hi assalammualaikum..



Nie mase kat control room..oh yek..kami nie tengah buat 'Electrical Site Visit' everything about electrical dalam kapal ni.. kami yang design..hah...


Nie di engine room..ape? Nie engin kapal..harap jek kapal besar..jantung ciput..hahaha..tapi..yang advature nyer...kat sini..tangge nak turun or naik dari satu section ke satu section..pergh..kecik gilak..


Wednesday, January 9, 2013

Birthday: Super Surprise Party 2013!

Hi assalammualikum...







yek! Usaha dan pergorbanan awek berbaloi..yay! Im happy..yek..saya happy buat suprise tok orang yang tersanyang...kenape?? Pernah tak dengar pepatah ade kata.. U will get more better than you're give...sometime..kita terlalu mengharap pemberian dari orang..tapi kita tak sedar yang orang jugak mengharap sesuatu dari kita..itu yang awek cuba belajar sekarang...tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima..so..korang jangan pernah berkira dengan ape yang korang keluarkan..dan korang akan dapat pulangan nya same dengan ape yang dah korang keluarkan..yek! Awek berani jamin..sorius...cube laa korang buat sekali...pasti itu laa perkara paling bahagia sekali! k..good luck...muaxh