Monday, February 20, 2012

Eat: Chynna Restaurant Hilton Hotel KL; Chinese New Year



Assalammualaikummm...hi all my lovely readers..atcually awek sedih sangat nie..awek dah lame tak kuar gi mane-mane...kalau weekend tak keluar pergi mane pun..bukan taknak campur orang..tapi orang yang taknak campur ngan awek..kenape yek?? hurmm..lantak laa..sebenarnya..awek pun tak ajak sesape lepak..kenape?? serius awek kate..selain officemate..awek memang takde kawan lain..ade jek kawan lain..tapi ramai di Klantan..masih study..yang ade kat KL pun..ciput jek..tapi awek paham..dorang pun ade hal lain..kan..takkan nak mengadap muka awek 24:7..tapi buat yang ade janji ngan awek tue..awek mintak maap laa sangat..tak dapat nak lepak ngan korang..mungkin ade sikit hal yang tak dapat awek elakkan...tapi...yang nie..satu hal..memang tak dapat nak elakkk..gilew tolak tuah kalau awek tolak.....nampak tanglung kat atas tue??

Monday, February 13, 2012

Interesting Place: ChinaTown


maap arinie awek tak sempat nak update entri..besok-besok laa yek...muaxh..bye

Friday, February 10, 2012

Recipe; Tapai


Hi, korang kenal ini apa?? nie laa tapai...eiyuuuu?? zaman sekarang mane de dah orang reti makan tapai...busuk laa...pahit laa...masam laa..memang patut pun korang kene kolestrol...wahaha...sebelum makanan nie pupus dek telan zaman...meh awek nak kongsi resepi nyer...masalahnyer mende nie...bukannyer sesah sangat nak kene buat..tapi masalahnya...ialah.....buat arinie..luse baru bole makan....

Friday, February 3, 2012

Tips; Sebelum Mekap & Hilangkan Sembab Mata


Hi all, Salam Jumaat..buat julung-julung kalinyer..awek nak kongsi tips..macam mane nak gemokkan badan..haha..ehk tak laa...awek nak share sikit tips yang awek rase berbaloi nak share..sebab..semalam..ade sorang mak nenek tue cerita..pasal rutin weekend dia..menarik jugak..urmm..awek nie bukan laa hebat sangat jaga pasal kecantikkan nie..sebab awek tak cantik pun..so..Mr. Macho macam da mula bagi hint..so kene laa stanby kan...kan..hihi..Tips macam mane nak buat muka kita nampak fresh bila kita make up..
suka nie bab-bab make up nie..hihi..kalau salah..korang betulkan awek k..kita share-share okay....