Eat: Pantai Klebang and Coconut Shake

Hi Assalammualaikum...


bulan nie awek nak ceritakan pasal tempat melancong..yes! sekarang kan musim cuti sekolah..ramai yang nak bawak anak-anak pergi berjalan-jalan kan...untuk story kali nie..awek nak story pasal negeri Melaka dulu k..esok lusa..negeri lain plak k..okay..kalau korang tertanye-tanye..ape yang ade menarik di  melaka nie..try review nie : KLIK SINI..tue salah satu tempat yang menarik patut korang lawati..okay..now awek nak ajak korang melawat satu lagi tempat yang best gile..pernah dengar Selat Melaka? if not wrong..Selat Melaka merupakan salah selat yang terpanjang didunia..jap-jap awek try google.....yup..elat ayang tersibuk dan terpanjang didunia...hah...

nak tao lebih..google sendiri pasal selat melaka nie k...kalau korang pergi selat melaka nie..korang mesti nak cari Masjid terapung...cop-cop..awek tunjuk dulu kawasan sekitar selat...




Terus depan sikit…korang akan Nampak orang ramai beratur panjang..bapak panjang..owh..mungkin ini yang orang kate tue…Coconut Shake Pantai Klebang…”pa! nak jugak laaa…”serta merta papa berenti…hahaha…


Takde info yang menarikkan..tapi nie salah satu tempat wajib korang kene pergi kalau korang ke Melaka. Mesti ade juga yang mengoogle ape yang menarik di Melaka kan..so..what you waiting for! Kene dating Melaka..memang banyak tempat yang korang boleh g dalam mase satu hari…tao…hotel mane best?? Entah..takpernah tidor pun kat hotel Melaka..soon awek update k…urm..now tengah update list…for my next travel..


Ape lagi tak cukup ehk?? tak sabar nak tunggu next trip..wahaha...
bye 

Comments

Mimie said…
bestnya keluar dgn family.. :)
eijasya said…
nk g mn plak pas ni, nk ikut...

Popular posts from this blog

Recipe; Belangkas Masak Lemak Cili Padi

EAT: MIKER FOOD, Padang Ipoh - Perak

DIY: Guestbook