M.A.C Cosmetics_PRIVATE SALE!

Hi Assalammualaikum..

hai arini awek nak shared ape yang awek dapat and berlaku dua minggu lepas..maap laa..lambat nak belagak..hahaha..since selepas episod berangan jadik Next TOp M.A.C Models KLIK SINI. awek dapat invitation lagi..dah tajuk pun M.A.C kan.. of course laa M.A.C kan..awek dapat jemputan untuk 3 orang..tapi malangnya...sorang jek dapat join..so ade laa extra..takpe..next time..awek amek sape yang nak gi jek..huh..buek..


seawal jam 9am awek dah tiba kat Mid Valley..tapikan..disebabkan sesat tak jumpa pintu nak ke CITITEL Hotel tue..lebih kurang kol 9.40 laa awek sampai.lepas tue kan..mak ai...ramai gilew dah beratur panjang..hahaha..lebih kurang jam 10.30 am baru laa dapat masuk...


tapi malangnya..handbang and camera tak boleh nak bawa masuk..so awek pun tak dapat laa nak awek pic kan..memang syok gila laa tak terkate..macam-macam ragam yang awek jumpa...alaaa..kalau dah nama ramai mak andam..paham-paham laa mulut...huh..benci betul..tapi nak buat camne kan..sabar jek laa..kan..kan..hihihi...

sebenarnya..every month awek akan dapat surat dari M.A.C...biase laa nak promote barang..tapi yang semalam dua minggu lepas awek dapat tue..tue..pic kat bawah tue..


baca laa sendiri ape yang ade..wow! dapat ape yang FREE tue..alaa..bukan besar pun..ibu jari lagi besar..name pun free trial..tapi..hah..kalau tak silap awek..dua product nie laa yang dorang apply kat muka awek mase jadi Top Model..hihi..



awek ingat nak pergi tukar kupon tue dekat M.A.C KLCC..tapi tak sempat laa...so awek pick up kat situ jek..senang..kan..hihi...


mentang-mentang laa ade private sale..so ramai laa yang dok bertepek kat M.A.C Outlet  plak after sale..hahaha..

okay laa...jom terjah ape hasil tangkapan awek..k..


jangan tanye berapa dah awek laburkan...okay..hihihi


cantik kan lipstik tue..hahaha


sekian saje hasil tangkapan aritue..huh..now we can declare bankrupt...wahahaha..terpaksa laa buat kira-kira..hahaha...bajet sebulan dah lari tao..nie gare-gare makeup..seriusly..kalau korang tak pernah shopping makeup sakan..mesti korang tak dapat bayangkan how syok nyer shopping nie..memang gilew..tapi best wow....

by the way..thanks to organizer..sebab buat Private GIle SALE!! wahaha..memang awek dapat ape yang awek nak..tapi sebab ade yang mahu..ape salahnyer sharing kan..janji awek dapat ape yang awek nak..best wow...okay laa BYE...

The BEST in ladies mind is a SHOPPING! yay..jangan marah...buek

Comments

NUNU EERA said…
oh tidak...! sgt jeles, okkey..
wahhhhh besttttttttttttnyaaa.. lain kali ajak mak dara sekali bolehh hehe
Mooniqueen said…
Takde nak letgo compact powder ke?