Ku Abadikan Kisah Cinta Kami Dalam Magazine

~STICKY POST~

Hi Assalammualaikum..


Wat pe tue...menarik tak tajuk kali ni..mungkin ade yang kurang setuju dengan apa yang awek lakukan..tapi pada awek..ia terbaik..awek abadikan kisah kami di dalam sebuah ruangan di sebuah majalah. Biar pun malu. Tapi takpe..sebab..itu bukti awek sayang kan perhubungan kami..awek da nyatakan ape yang terbuku dihati..awek nak..satu Malaysia tao kisah kami..suka-duka dan perit kisah kami. Andai ia putus dipertengahan jalan. Takpe. Awek pernah abadikannya suatu mase dulu. Andai jodoh kami kekal berpanjangan..ia akan jadi kenangan kami. Macam orang lain..toreh pokok tanda dorang pernah date di sane..same macam awek..biar magazine itu jadi saksi kami pernah bersama..cehwaaaaaah..kemain ayat..

Sehubungan itu..apakah perasan korang..bila dapat tao pasangan kita abadikan kisah cinta korang dalam magzine..wahhh..suka tak?? Awek tak dapat pikir laaa...


Okay fine..aritue..awek ade terbaca satu update dekat fb..siapa ade cerita cinta menarik..bak kat dia..kalau menarik..dia akan post dalam magazine..Tanpa segan silu awek pun hantar laa cerita cinta kami..ewah..dan awek dapat reply dari editor..dia kata..kalau muat cerita awek ni..dia akan masukkan dalam magazine..wah gumbiranya hati..

Utk keluaran pertama..cerita awek tak berjaya keluar..keciwa jugak laa..alaa..tapi tak jadi masalah pun untuk awek..dalam hati..mengharap jugak..haha..and kamis lepas..editor tu hantar email lagi..yeah!!
Mahu tak happy..disebabkan terlalu excited..awek pun segera turun ke kedai. Lantak laa boss nk cakap ape. Hihi..Bile da beli tue..paham-paham jek laa tak meyempat-nyempat laa selak buku tu. Alhamdullilah. Tak jumpa muka surat tue..grrrr...

Awek pun selak lagi. Laa sikit jek ke citew cinton awek..huh..usha punya usha..mak ai...satu page awek punya sorang...wahaha..waktu baca tue..berbunga-bunga hati ceq...hihi tp tak best..xde pic...hurm..takpe..redha jek! so macam takde bukti jek kan korang.


10minit lepas review ape yang di ubah cik editor. Awek msg Mr. Macho. Dia bole plak tanye ade ape dalam tue..grr..sedih pun ade jgk. Awek ckp laa laa xde pape laa..actually...hari sebelum dapat tao artical awek keluar magz ni..kami ade laa missunderstanding skit..hihi..tue pasal ayat jawapn dia xleh diterima pakai..padan muka ko wek oi...Dengan sedih nyerr..awek biar jek persoalan yang tak membangun tu..tapi.....malam kejadian tu..awek dapat msg dari dia.."im read"...wahaha..i know..gaya macam majuk konon..huhu


Okay laaa..dipersilaakan laa baca yek..citew ambo yang tok seberapo tu..
Hihi..malu plak awek nk shared citew ni..tapi kalau sudi bace laa..k..muka surat 066..Urmm..rasenyer nak ke..taruk true story..urmm yang blom di edit oleh cik editor? Kalao ramai yang coment..lebih 5 orang.. Nanti awek post lain k.. Sebab panjang sangat laa..k..muaxh

Comments

Mra Mastura said…
pergh pergh pergh!!!!!
nape x letak blog skali kt ctuuu!
heheh awaaaaaaaaaaaaaaaaa nak bacaaa!

kau karang cite cinta aku lak la. eh. ramai sgt t. hehe Muaxs. t aku carikkk
awek retro said…
da bagi pic pun dorang tak letak...inikan plak link blog..len kali laa...huhuhu
Tu laaa... next time kena mintak ngan editor letak nama blog - bukan senang nak dapat promosi percuma camni kan...anyway cayalah sebab hasil karya awek telah diiktiraf
myra abdullah said…
awesome la awek ooit =D

bangga mak.hehehe
awek retro said…
hazman ; myra

thankss

Popular posts from this blog

Recipe; Belangkas Masak Lemak Cili Padi

EAT: MIKER FOOD, Padang Ipoh - Perak

DIY: Guestbook