Hotel Review: Cameron Highlands @ Marina Chalet

Hi, Assalammuaalikum...

awek tak saran kan korang tido kat sini kalau korang jenis yang sangat and bajet cerewet..okay..tapi awek sangat sarankan pada mereka yang sangat hendak merasa suasana perkampungan orang Cameron Highlands..sila paham betul-betul yek!!

buat mak cik marina..saya nie bukan nak kondem..tapi buat apa offer orang tido kalao datang cameron highland still cari air-corn..betol tak??


disebabkan ia berkonsepkan chalet. so disepanajng lorong nie..ade 6 pintu kalau tak silap awek..maknanya..ade 6 bilik..dan setiap bilik ini memuatkan
* 2 katil -Queen size
* tv tergantung kat langit.
* toilet and bathroom
*no aircorn
* meja solek pun ade okeh!

tue bilik kecik laa..kalao korang datang tak ramai..bole laa masuk bilik tue..hah..kalau datang ramai nak dok bilik mane?? ade 2 lagi bilik..yang bole menempatkan 6 orang atau lebih. nie bilik nyer


dan ini jugak bilik yang kami huni..biar pun kami hanya berlima..tapi ia sangat memadai..sangat selesa tao..macam bilik-bilik lain..bilik nie pun ade:

*2 doubledaker
* 1 queen bed
* 2 extra tilam
* tv
* 2 toilet and 1 bathroom
* no aircorn. nak wat pe aircorn..tak cukup sejuk ke?? hahaha


dalam 2 pintu nie..adalah toilet..yang best nyer..ade dua toilet..mane tak nyer..kalao da ramai..mesti laa berebut-rebut toiletkan..kat sini..tak payah berebut..tapi....kene tahan sikit laa..mangkuk jambat pun sejuk macam ais...hahaha..ape tah lagi air..hahaha...nak membuang pun terbantut tao..sebab mangkuk jamban tue sejuk..beku semua hajat..hahahha


nie pic lame dulu
yang baju purple tue laa mak cik marina tue...


macam nie laa pintu gerbang nak ke kampung taman sedia tue..tapi sebelum tiba sini...kalau korang dari Tanah rata ..korang kan nampak sebijik pintu gerbang camnie..ade stawbery bergayut..hahaha. kalau korang berminat..tue awek ade no phone...nak senang..korang call laa deme...and tanye maklumat lanjut..hah..senang kan...okay la korang...tadi awek da kantoi dengan boss dok sebok update blog..hahaha..k laa..bye...

oh yek..jangan lupa..kalau korang tidur sane..jangan lupe mention nama awek tao...tao.. 

Comments

Popular posts from this blog

Recipe; Belangkas Masak Lemak Cili Padi

EAT: MIKER FOOD, Padang Ipoh - Perak

DIY: Guestbook