KLCC Hangout + Junior

Assalamualaikum..jemput lah masuk, pintu tak kunci..dah singgah..bace laa entri awek yang tak sberape nie..tiap hujung minggu mesti ade plan yang korang rancangkan..bukan?? awek pun macam tue jugak..semalam, awek kuar dengan junior awek mase kat kolej dulu....


kitorang rancang nak picnic dekat....
...dekat swimming pool KLCC..kami da rancang siap nak bawak makanan and tikar untuk lepak sambil pergi menembak..macam korang sedia tahu..taman kat KLCC tue kan sangat cantik..tapi hasil bincang..tak jadik..mybe dorang segan kot..xpe laa..so kami rancang nak gi lepaking and window shopping..

tiba kat KLCC..kami pun tak tau nak gerak kemane..awek nyatekan niat awek nak naekjambatan KLCC tue..tapi tiket da habis..so tak dapat laa naik..tapi awek janji awek akan naik Jambatan tue dengan Mr. MAcho soon..tiket habis..kami pun masuk tengok ruang pameran KLCC tue..alaaa..takde banyak sangat bahan yang ade..


lepas syok ronda kat situ..kami rancang nak gi masuk Petrosains..name pun pergi weekend..tiket da habis jugak..yang ade pun tiket kemasukan pukol 4.30pm..klo masuk kol 4.30 nak habis kol brape kan..so kami cancel jugak..konon nak gi Aquaria..tapi bajet mereka kecik dan awek pun da pernah pergi Aquaria dengan Mr. Macho dulu.so tak nak la pergi. so kami rancang nak jenjalan and redah semua kedai yang ade kat KLCC tue..

kedai pertame kami pergi: Kinokunia
kami saje singgah..bajet ulat buku laa..sesat dalam himpunan buku-buku tue...


Next : Everlast
konon nak cari kasut..tapi takde yang berkenan..tapi berkenan baju dalam pic tue

dari kiri: Rara,Awek,Sae

Next: entah laa...awek lupe plak..
tapi kedai nie ade jual camera  lomografic..


Next:  Harley-Davidson
kat kedai tue..mampu tengok jek laa..



budak dua orang nie kaki post tao..korang tunggu pic seterusnya..hehe

next: ISETAN..
part alat-alat rumah tue..
syok wey..macam-macam ade..konon nak beli pape..tapi tak dapat jugak


Spongebob Bag : RM299
de sape-sape nak beli..meh awek temankan..hehe
brand yang len jangan cakap laa..ni yang paling murah tao 


Power Rangers Pink..yeah

next: Miss Whatever


awek ade beli jam satu..harga asal RM 29 tapi ade less..
dapat laa RM17.90..
mama awek mara..mama kate kenape beli jam budak-budak
alaaa..bajet nak beli Swatch da lari..hehe


next: Toy Torus
nie kat kawasan baru siap underconstration tao..
agak tersorok..so dalam kedai tue tak ramai..dalam kedai tue kami usik semua barang..
sampai nak terbalik menan-menan tue..hehe


next: Gingersnaps
nie kedai baju budak-budak..cantikkan..macam dalam bilik tidor..hehe


next: Lovely lace
tak dapat amek pic dalam kedai tue..tapi mase kuar dari kedai tue
awek nampak en. bear-bear..besar gile..
nak..bear coklat tue

ish..awek nampak kurus kan..

next: Isetan again
nie part cloths..
ade vincci..and SALE
so ape lagi..pilih kak pilih..


Glass Kak Bedah..sweetkan..memang macam kak Bedah
RM29


blue or green??


new shoes..BLUE..yeah
RM49

next: lunch time KFC jek..
kami rancang nak picnic kat luar..tapi bile da keluar..alamak..
hujan laa pulak..



sempat amek pic before masuk dalam balik..
so kami bawak bungkusan tue masuk KFC balik..wahaha



lepas syok melantak and mengumpat..kami nak keluar nak tengok hujan tak..
haaalaaaa...tak hujan pun..cish..

so kami pun jenjalan laa kat luar tue..
konon nak try wat photoshoot..hehe




ade lagi..tapi bukan sekarang nak tunjuk..tunggu yek..sebab pic tue semua cantik sangat..hehe
tunggu Wordless Wenesday okay

kay laa...awek nak tengok AF and nak tido..besok nak kije..
tunggu next entri okay..

psst: rara tue pun blogger jugak ta ..nah KLIK SINI minah nie newbie..
kalau suke follow laa..k

Comments

Popular posts from this blog

Recipe; Belangkas Masak Lemak Cili Padi

EAT: MIKER FOOD, Padang Ipoh - Perak

DIY: Guestbook