Sabah: 1st Travel

hah..hai..bertemu kita lagi dalam rancangan...Apo Kato CIk AwekRetro nie Pulak ehk??

arinie..i namao cakap banyak..sebab..mood da selamat berangkat ke Tempat Idaman Kalbu..

tak Paham??
macam nie..setelah sekian lama merancang..mengidam..dan pelbagai rasa termasuk rase serbe salah coz terpakse tinggal kan die yang sememangnyer kejauhan..i akan diterbangkan ke Sabah..untuk tujuan
 MELANCONG
hehehe..

yang sepesialnyer..i pergi sorang-sorang..no family..no Bf..no Bestie..but wif bekas teman seoffice selama 6 hari 5 malam..gitu..attcually dorang nak gi naik Gunung Kinabalu.tapi awek tak nak..ish..da tak fit da..insyallh bile sayang ade..nanti nak gi naek sane ngan ayang..bole lembik-lembik..gedik-gedik terlampau..wahahaha..

so, atas perancangan 6 bulan yang lepas..dah pun berlepas..awek and Kak Intan akan buat tour..ke sekitar Kota Kinabalu, Kudat and Buefot..ape yang menarik pun awek tak tahu..awek nak gi tawau..tapi orang agensi yang kami tanye tue..kate jaoh dek..kene naik flight jugak..naek kete tak sampai..kami dengar..agak terganga jugak laa mulut tue..


disebabkan tahap ketidak sabaran awek nie di tahap yang melampau..awek pun bersemangat mengemas segala bende yang nak bawak..kalau bole nak sumbat bilik tido awek dalam beg..tapi tak laa kan..semue awek nak bawak..bantal bucuk sayang..selimut yang beli ngan tayang..bear tayang..semua laa..

hehehe

 okay laa..awek da tak sabar nak count down nie..hehhe..flight awek besok..bersamaan 6 April 2011 jam 11.15pg..wahhhh..excited..

k laa korang..awek nak menghitung waktu nie..
korang jangan lupe tunggu awek update entri seminggu lagi tao..itu pun kalao awek malas k..
if awek rajin..every nite awek uptade k..

doa kan awek selamat pergi and selamat balik yek..

Comments

awek retro said…
ade...aku tak lupe ko..k

Popular posts from this blog

Recipe; Belangkas Masak Lemak Cili Padi

EAT: MIKER FOOD, Padang Ipoh - Perak

DIY: Guestbook